Élelmiszer kereskedelem

 

A Mangal Ilona Kft. immáron közel egy évtizede foglalkozik élelmiszer kereskedelemmel, ezen belül húsok és húskészítmények kereskedelmével. A mangalicával, a Mangold termékcsaláddal kezdődött, de a kör folyamatosan bővült, újabb és újabb márkák kerültek a palettánkra.  Mindig is hittünk a saját márkanevekben, az önálló arculatban, és bár a termékeinket mindig gyártotta egy partnerünk, ezáltal mégis a sajátunkat árultuk. Miénk volt a receptúra - ahogy ma is az! - miénk a brand, a márkanév, és így miénk maradt a piac is. Soha nem voltunk ügynökök, sőt, mindig termelőnek éreztük és érezzük magunkat ma is.


 

Kereskedelmi tevékenységünk két fő részre bontható:

  1. Nagykereskedelem a multi- és hazai hálózatok irányába
  2. Hús alapanyag import

Mind a két tevékenységünk egymásra épül, segíti egymást és talán egymás nélkül nem is léteznének.  A kereskedelem - természeténél fogva - nem mindig ugyanúgy megy. Nekünk is voltak jobb és rosszabb időszakaink, de mindig hittünk önmagunkban és ez sok nehézségen átsegített minket. 

 

Ami viszont a legfontosabb: több, mint tíz éve jelen vagyunk a piacon és kollégáimat ismerve nyugodtan állíthatom, hogy a következő húsz évben sem lesz ez másként!