Jack's Burger éttermek

 

 

A JACK’S BURGER Franchise éttermek koncepciója a nemzetközi street-fast-food éttermek alapjára épül. Jelenleg a fővárosban három helyen - V.ker. Hercegprímás utca 4; West End bevásárló központ aluljáró szint és a Tesco Budaörs hipermarket - találhatnak meg minket, de hálózatunkat folyamatosan bővítjük! Jelenleg is keressük a számunkra alkalmas üzlethelyiségeket, illetve a velünk együtt működni akaró franchise partnereket.


A modell lényege az, hogy minél rövidebb idő alatt - alapvetően ez 5 perc - a vendégtérbe kialakított látványkonyhában, a vendég előtt, magas minőségű, friss alapanyagokból elkészített ételek kerüljenek értékesítésre. A JACK’S BURGER  tehát egy gyorsétterem, azzal a különbséggel, hogy itt minden friss alapanyagból a vendég szeme láttára készül! 


Bár árainkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy azok megegyezzenek a világcégek fagyasztott alapanyagokból készült prémium termékeinek áraival, de természetesen mi mind minőségben, mind mennyiségben többet kínálunk, ugyanannyi pénzért.


A kínálat legfontosabb része természetesen a hamburger - amelyet lehet marha, csirke vagy mangalica hússal kérni, legyen szó bármelyik hamburgerünkről, de számos népszerű, gyorsan elkészíthető finomsággal is várjuk vendégeinket. Mindezek mellett pedig a szaksajtó minősítése alapján a főváros 10 legjobbja között van a pizzánk, amelyből szelet, vagy egész is vásárolható.


További információkért látogassa meg weboldalunkat: www.jacksburger.hu, vagy facebook oldalunkat:www.facebook.com/jacksburgerhungary