Jack's Burger

 

A Jack’s Burger nem egy Amerikából importált franchise hálózat éppen ellenkezőleg: egy hazai ötlet, amelyet hazai alapanyagokból valósítottunk meg. A stratégiánk egyszerű: Olyan mindenki által ismert ételeket készítünk látványkonyhánkban, amelyeket 5 perc maximális várakozás mellett a jelenleg hazánkban elérhető multinacionális gyorséttermeknél lényegesen magasabb színvonalon kínálunk.


 

Az egyes termékeink elkészítése, friss és minőségi alapanyagokból, egyedi receptjeink alapján minden esetben az adott vásárló szeme előtt történik. Ételeink ízletesek minden esetben magukban hordozzák a Jack’s bureger valamilyen specialitását, de mégsem megosztóak. Kínálatunk nem nevezhető kulinárisnak, de azáltal, hogy az elkészítés technológiája kézműves mégis kiemelkedik az átlagosból. Egységes étlapunk egyaránt lefedi a gyermek a fiatal és a felnőtt korosztály igényeit csakúgy, mint a húsimádókét és pizza szerelmeseiét vagy a szénhidrát szegény ételek kedvelőijét.

 

A nyilvánvalóan számunkra emblematikus, közvetlenül a vágóhídról mindig friss, jó minőségű marhahús mellett kínálatunkban többféle módon megtalálható a csirke, valamint a halétel is. Gyorséttermünk több nemzet emblematikus utcai ételeit kínálja, hamburgereink Amerikai mintára készülnek; a Fish&Chips Angliából származik a pizza Olaszországból, kolbász és grill kínálatunk pedig hamisítatlan magyar recept alapján készül. Ételeinkhez a Coca-Cola Company üdítőitalait és ásványvizeit valamint, a Heineken és Soproni dobozos söröket forgalmazzuk. Napi ajánlatunk minden esetben a koncepcióba illő, azonban az alap étlaphoz képest mégis mindig különleges ételeket tartalmaz, így található meg nálunk talán Budapesten egyedüliként kapható Lazac Burger, Mangalica Burger illetve a mangalica tarjából készülő, frissen sült húsból felszolgált szendvicsek.

 

Áraink alapvetően alatta maradnak a többi gyorséttermi hálózat kínálatától, de valószínűleg magasabbak a nem multi hálózatok, illetve egyéni üzletek árainál. Filozófiánk szerint elsődleges, hogy jó minőséget kínáljunk, de ragaszkodunk ahhoz, hogy ez elfogadható, megfizethető áron legyen.

 

Éttermünk megjelenése barátságos, jellegében amerikai stílusú, fa, tégla, rozsdamentes acél illetve üveg felhasználásával készült, berendezésünk egysége letisztultságot sugall. Műszaki berendezéseink és konyhatechnológiánk világszínvonalú. Az üzlet működése gyors és standardizált, szakképzett dolgozóink vendégeink szeme előtt készítik el az ételeket, amivel reméljük sikerül elnyerni vendégeink bizalmát.

Jelenleg három saját üzletünk működik, ezek közül  a Hercegprímás út 4 szám alatti üzletünk  - az itt megvalósított technológiai és termékkoncepció tudás-, és oktatóbázisként működik. Igyekszünk mindig újítani, ezeket az újításokat kipróbálni, bevezetni. (1051 Budapest, Hercegprímás u. 4. Tel./fax: 06 (1) 317-8219)

 

A West End bevásárlóközpontban és a Tesco Budaörsi áruházában jellegét tekintve hasonló üzleteink vannak, ezeken a helyeken a közös vendégtér az, ami alapvetően különbözik a központi üzlet hangulatától.

 

További információkért látogassa meg weboldalunkat: www.jacksburger.hu , vagy facebook oldalunkat:www.facebook.com/jacksburgerhungary